Beach44

Urmase uueks paariliseks saab blokikuningas Sander Steinberg!

Kuupäev

Picture of Karl Rinaldo

Karl Rinaldo

See, et Dima hakkab sügisest mängima Mart Tiisaarega, tähendas ühtlasi, et Urmasel tuli uus paariline leida. Vahel piisab aga tuleviku otsinguil pöörata pilk minevikku. Nii oligi Urmase esimeseks valikuks vana paarimees Sander Steinberg, kellega 2019. aastal tuldi koos Eesti meistrivõistlustel hõbedale ja aasta hiljem neljandaks.

Steinberg kuulus nooruses Eesti tugevamate saalivõrkpallurite hulka ja mängis 20ndate eluaastate alguses isegi Kreeka kõrgliigas, kuid erinevad vigastused tõmbasid tema profikarjäärile varakult joone alla. Hiljem on Sander (ka koos Urmasega) tulnud harrastajana mitmel korral Tallinna Ülikooli ridades esiliiga võitjaks. 👏

Rannavõrkpallis jäi Sandri seni viimaseks turniiriks 2021. aasta Tartu GP-etapp, kus ta alagrupimängus Karl Jaani ja Karl Rinaldo vastu vigastada sai ning edasisest mängimisest loobus. Nüüd, kolm aastat hiljem, on 208-sentimeetrine ja 36-aastane Steinberg aga valmis end uuesti proovile panema, sedapuhku esmakordselt aastaringselt vaid vollele keskendudes. 🏖

🎙Urmas: “Olen mitmete erinevate paarilistega jõudnud aastate jooksul koos mängida ning Sandriga mängimisest jäi kõige enam tunne, et me ei realiseerinud oma täit potentsiaali. Ma ei teinud kindlasti enda jaoks kõige kergemat ja kindlamat valikut ning võib-olla kõiki nõuandjaid ei kuulanud, aga kuulasin enda sisetunnet. Ja minu soov oli see, et aastaringselt treeniksime koos liival ja valmistuksime rahulikult suveks. Tean hästi juba ka Sandri pühendumust ja iseloomu – kui ta midagi ette võtab, siis teeb seda sajaga – ning asudes sügisest üheskoos Indrek Verro ja Mardi/Dimaga koos treenima, võiksime kevadeks olla päris ok seisus juba.”

🎙Sander: “Meie pojad said lasteaias sõpradeks ja et neil oleks võimalik rohkem aega koos veeta, siis tuli teha selline otsus. Võib ka lisada, et sellega valmistame ette tulevast esipaari ja Urmasega koos mängimise otsus on lisaks muule ka pika pilguga rannavolles tulevikku vaatamine. Eesmärgina tooks välja taaskord Kiili Valla aasta meeskonnaks saamise.”

Teretulemast volleperre, Sander!

Veel
uudiseid